mandag den 22. oktober 2007

Beckham kunne ikke hjælpe Galaxy

Beckham kunne ikke hjælpe Galaxy

Foto: Scanpix

Selv om David Beckham nu er tilbage og spillede den sidste halve time for sin amerikanske fodboldklub LA Galaxy, var det ikke nok til, at klubben kunne sikre sig en plads i slutspillet i MLS-ligaen.



Tampere United vandt i Finland

Det finske hold Tampere United vandt søndag det finske fodboldmesterskab, da FC Haka og FC Lahti spillede uafgjort 1-1. Dermed kan Haka ikke længere hente Tampere med to runder tilbage at spille. Tampere vandt senest mesterskabet i 2001.



R: Hvilshøj har forklaringsproblem

Foto: Scanpix

Hvilshøj kommer med modstridende udtalelser om hjemsendte irakere. R mener, ministeren har et forklaringsproblem



Nigerianer i FCM i fire år mere

Foto: Scanpix

FC Midtjylland har mandag forlænget kontrakten med Oluwafemi Ajilore, så den nu løber til sommeren 2011. Det skriver klubben på sit website.

Den 22-årige nigerianer har etableret sig som en af stamspillerne på holdet, og sportsdirektør Jens Ørgaard glæder sig over forlængelsen.



SAS Liga-status efter runde 13

Foto: Scanpix

AaB - FC København..............................0-0



Troels Bech glad for comeback

Esbjerg-træner Troels Bech var en vældig tilfreds mand efter comebacket på SAS Arena. Gæsterne fra Vestjylland formåede at vende 0-2 til 2-2 på det, der hidtil i sæsonen har været Danmarks sværeste udebane. Det var nemlig FC Midtjyllands første pointtab i de hidtidige syv hjemmekampe.



Dommer sat på bænken i England

Foto: Scanpix

Den engelske dommer Mark Clattenberg, der dømte Merseyside-derbyet lørdag mellem Everton og Liverpool, kommer ikke i aktion i næste weekends runde i Premier League. Det engelske fodboldforbund har valgt at lade dommeren sidde over i den kommende runde.



Laver Fogh en Nyrup?

Foto: TV 2

Vil Anders Fogh Rasmussen udskrive valg til efteråret, som Nyrup planlagde i 1997 men ikke fik lov til for R? Det er der meget, der tyder på, mener kommunikationsdirektør Lars L. Nielsen.


Ingen kommentarer: