fredag den 12. oktober 2007

Tasketyve i Midt- og Vestjylland

Tasketyve i Midt- og Vestjylland

Foto: TV 2

I løbet af årets første godt ni måneder er der begået over 1000 tasketyverier i Midt- og Vestjylland, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Bag en stor del af tyverierne står bander af sigøjnere, der har plaget hele politikredsen gennem de sidste mange måneder, og som politiet har svært ved at få bugt med.



Lokal spiller fører i Las Vegas

Ved PGA-turneringen Frys Open i Las Vegas har den lokale golfspiller Bob May lagt sig i spidsen for feltet efter første runde.



AaB-spiller færdig for i år

Fodboldklubben AaB's offensivspiller Patrick Kristensen har en cyste ved menisken og skal have foretaget en kikkertoperation i sit knæ. Han er, hvis alt går planmæssigt, tidligst spilleklar ved juletid, skriver nordjyske.dk.



Det skal du ikke sige til jobsamtalen

Der er stor mangel på arbejdskraft, og skal jobbet landes kræver det at du skal til en jobsamtale.

Men det kan godt gå gruelig galt hvis du siger de forkerte ting. Læs her hvad du ikke skal sige eller gøre, hvis du vil have jobbet.



Opgradering af ordrer til Lindø

Det trængte værft har øget allerede eksisterende græsk bestilling med 50 procent



Daniel Jensen kigger mod udlandet

Daniel Jensen håber, at hans næste klub enten bliver spansk eller engelsk. Til nytår kan han frit forhandle med alle klubber, og det mener han selv er en ganske god situation set i lyset af, at han i øjeblikket har pæn succes i sin tyske klub Werder Bremen.



Guldsmed-røver efterlyses

En af de røvere, der i går stjal ure og udstillingsgenstande fra Guldsmed Hingelberg i Århus, efterlyses nu af Østjyllands politi.

Manden beskrives som cirka 20 år, spinkel af bygning og har kort hår. Røveren var iført cowboybukser og gule/orange sko. På hovedet bar han en lys hue.



Topmøde i mediebranchen

Aftenens Finansmagasin på TV2/News byder på topmøde mellem chefredaktører og aktiespil, hvor Sydbank forsøger at hænge på Forstædernes Bank.

Efter lang tids tøven satser de store bladhuse langt om længe stort på nettet, men er det for sent og er vi i virkeligheden vidne til betalingsavisernes sidste krampetrækninger?



FIFA aflyser kvalifikationskamp

Det internationale fodboldforbund, FIFA, har aflyst lørdagens VM-kvalifikationskamp mellem Fiji og New Zealand, fordi myndighederne på New Zealand har nægtet at give indrejsevisum til Fijis målmand, fordi han står i tæt relation til militæret på Fiji, og sådanne personer vil man ikke have ind i New Zealand efter militærets kup på Fiji.



Rusland truer med at droppe aftale

Foto: Scanpix

Ruslands præsident, Vladimir Putin, truede i dag under samtaler med den USA's udenrigsminister, Condoleezza Rice, med at trække sig ud af en afgørende missiltraktat, samtidig med, at han bad Washington om at indstille planerne om et europæisk missilskjold.


Ingen kommentarer: