tirsdag den 30. oktober 2007

Khader tavs om Larrain

Khader tavs om Larrain

Foto: Scanpix

Ny Alliances leder, Naser Khader, vil ikke kommentere mundhuggeriet med den nye konservative folketingskandidat, Paula Larrain. En central kilde i Ny Alliance har ellers sagt til B.T., at Paula Larrain blev afvist som NA-kandidat, fordi hun blev set som "politisk uberegnelig". Den tidligere studievært på TV-Avisen og senere danser i tv-programmet "Vild med Dans," fastholder, at det var hende, der sagde nej til Naser Khader.



Overfald på 10-årig: Ingen spor

Foto: TV 2

Politiet har endnu ikke opgivet at finde den mand, som den 11. september overfaldt den 10-årige Katrine i en gangtunnel i Hellerup. Men samtidig erkender politiet, at det er tvivlsomt, om sagen nogensinde bliver opklaret.



Betjente kan ende bag tremmer

Foto: TV 2

Statsadvokaten kræver ubetinget fængsel til to betjente fra Odense, der er tiltalt for embedsmisbrug og brug af anabolske steroider. Sagen afgøres onsdag.



Danske Bank fastholder

Danske Bank fastholder forventningerne til hele året - det fremgår af bankens regnskab, der netop er kommet.

Året i år bliver dermed på niveau med sidste års rekordresultat til trods for den kreditkrise, der har spændt ben for mange banker.



SAS: Tidligt at frygte fyringer

Foto: Scanpix

Kabinepersonalet hos SAS er bekymret over den nærmeste fremtid efter afskeden med Dash 8 Q400-flyene, fordi de risikerer at være for mange om jobbene i en periode. SAS maner til besindighed, men vil dog ikke garantere, at fyringer kan undgås.



Tredjepart må ikke eje spillere

Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) vil ikke længere tillade tredjeparter at eje fodboldspillere. Det oplyste præsident Sepp Blatter mandag.



SAS kan ikke frikendes i Dash-sag

Foto: TV 2

Mens SAS hurtigt slap for mistanke om dårlig vedligeholdelse i forbindelse med Dash-havarierne i Aalborg og Vilnius, må det skandinaviske flyselskab leve med, at det denne gang ikke umiddelbart kan afgøres, om ansvaret er flyproducenten Bombardiers eller SAS' efter lørdagens havari i Københavns Lufthavn i Kastrup.



100-dollar computer solgt

Uruguay køber 100.000 bærbare computere, specialdesignet til børn i udviklingslandene, for 100 dollar stykket.

De første 100.000 af den nye, billige bærbare PC til børn i udviklingslande er nu officielt bestilt. Det skriver business.dk.



Store navne i spil i Valencia

Marcello Lippi, Luiz Felipe Scolari, Jose Mourinho, Ronald Koeman, Didier Deschamps, Vicente del Bosque og Fabio Capello.

Der bliver ikke fedtet med navne på de store træner-kanoner, når spanske medier beskæftiger sig med, hvem der skal afløse fyrede Quique Sanchez Flores som ansvarlig i Valencia.


Ingen kommentarer: